Markkinointia, dataa ja teknologiaa – sopivassa suhteessa

Suhtaudumme työhömme ylpeydellä ja ammattitaidolla. Kiihdytämme markkinoinnin tuloksellisuutta datan ja teknologian avulla. Asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti asiakkaidemme kanssa luoden digitaalisia myyntikoneistoja, jotka ovat jokaista yksityiskohtaa myöden optimoituja.

Olemme osa IPG Mediabrands Finlandia

IPG Mediabrands hallinnoi n. 40 miljardin USD:n mediainvestointeja 130 maassa yli 12.000 asiantuntijan voimin. Yhdistämme asiakasymmärryksen, datan ja luovuuden tukemaan asiakkaidemme menestystä. Suomen IPG Mediabrandsiin kuuluvat lisäksemme mediatoimistot Virta ja IUM, luova toimisto Marvelous, asiakasymmärrystoimisto Kuulas sekä tulospohjaiseen markkinointiin erikoistunut Reprise Digital.

Edustamme Suomessa IPG:n Matterkind ketjua

Matterkind on kohdennettavan markkinoinnin globaali markkinajohtaja, joka keskittyy optimoimaan asiakkaiden kohtaamispisteitä yksittäisten kanavien sijaan.

R3AL Helsingin avainluvut

PERUSTETTU

2013

ASIAKKAITA

50+

MYYNTIKATE

2,5M €

Yhteystiedot

Nico Paajanen
Nico Paajanen

Head of Matterkind

+358 40 578 5058
nico.paajanen@realhelsinki.fi

Emmi Vilkanen
Emmi Vilkanen

Senior Addressable Planner

+358 41 544 5893
emmi.vilkanen@realhelsinki.fi

Jevgeni Maiorov
Jevgeni Maiorov

Addressable Planner

+358 44 985 6969
jevgeni.maiorov@realhelsinki.fi

Christopher Fernandez
Christopher Fernandez

Managing Director, Nordics

+358 44 593 4860
christopher.fernandez@mbww.com

Meille töihin?

Olemme kasvaneet systemaattisesti aina perustamisestamme lähtien. Kasvun on ja tulee aina mahdollistamaan motivoituneet ja lahjakkaat ihmiset, joille meiltä löytyy aina paikka. Etsimme aktiivisesti sekä kokeneempia dataohjatun markkinoinnin konkareita että tulevaisuuden nuoria lupauksia.

Kilpailukykymme on seurausta ihmisten osaamisesta

Jotta voimme olle parhaita yhä nopeammin kehittyvässä digitaalisen markkinoinnin kentässä, tulee meidän osaamisemme kehittyä markkinaa nopeammin. Panostamme tiimiläistemme osaamisen kehitykseen koulutuksin sekä tarjoamme käyttöön koko IPG:n laajat digitaaliset koulutusalustat.

Arvostamme erilaisuutta ja yhteen hiileen puhaltamista

Kulttuuri on suurin syy miksi meillä viihdytään. Yhdessä tekeminen ei rajoitu ainoastaan töihin, vaan vietämme paljon aikaa yhdessä myös töiden ulkopuolella. Arvostamme erilaisuutta ja meille jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on.